Velkommen

Butikker - Ny butik på Østerbro

 

Ryding Maritime - Vordingborggade 93

Siden 1. marts 2013 har der overfor den gamle Claus V butik, hos Ryding Maritime været ”udstyr til både besætning og dig…”  

Vi har tovværk, blokke, rig-dele, alt til klargøring og vedligehold af båden, fendere, redningsveste, lanterner, nødblus, sejlertøj og -sko og meget andet. Vi forhandler produkter fra stort set alle væsenlige grossister og producenter, og kan (og vil) derfor skaffe næsten alt, typisk i løbet af få dage.

Ryding Maritime - Vordingborggade 93

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kig forbi, vi glæder os til at se dig! :-)

Åbningstider:

Man - Fre           11.30 - 17.30
Lørdag                 9.00 - 14.00

 

November til ultimo Februar 2016

Man - ons          Lukket
Torsdag           11.30 - 17.30
Fredag              Lukket
Lørdag              9.00 - 14.00

 

 

Ryding Maritime - Vordingborggade 93

Der kan naturligvis betales med dankort, mastercard m.v.

Adressen er:
Ryding Maritime
Vordingborggade 93
2100 København Ø

Telefon 7023 7355 (Bemærk at det til tider kan være svært at komme igennem pga kunde-ekspeditioner, send en mail på post@ryding-maritime.dk eller kig forbi)

 

Ryding Maritime - Svanemøllehavnen

På midtermolen i Danmarks største lystbådehavn, har vi sammen med Restaturant Sejlklubben Frem kiosk/udsalget "Marina Kiosk & Shop" -  her finder du i sejlsæsonen lækre sandwich, øl, vand, is, slik og chips. Samtidig er der et bredt sortiment i bådudstyr som man lige kan stå at mangle. Tovværk, sjækler, rustfri skruer, splitter, tape, redningsveste, sprit, porta potti tilbehør og meget andet finder du her. Skal du bruge råd og vejledning til dit køb, så må du de 900 meter op til den "store butik " på Vordingborggade.

Marina Kiosk & Shop i Svanemøllehavnen har åben i periode April - Oktober - åbningstider afhænger af sæsonen, men i højsæson er der åben alle ugens dage typisk fra 12-20.

Adressen er:
Marine Kiosk & Shop
Strandvænget 45 (indgang langs kajen)
2100 København Ø